Foștii antrenori ai Simonei Halep o acuză pe tenismenă: „A uitat de unde a plecat”

Publicat: 12 11. 2014, 16:33

”În momentul despărțirii, a fost o chestie între mine și mama ei, nu ne-am înțeles și eu am renunțat să mai lucrez cu Simona. Dar nu am avut nicio problemă cu Simona, ne-am înțeles foarte bine și mi-a rămas în suflet. Cert este că a fost o neînțelegere, eu am fost mai sensibil și așa nu am mai lucrat împreună. Oricum sunt bucuros că a rămas cu ceva de la mine, baza tenisului de la mine a învățat-o”, a declarat Ene Nicușor într-un interviu pentru ziare.com.

Simona Halep a declarat într-un interviu pentru Pro TV că, după Turneul Campioanelor, i-a trimis un SMS Wim Fissette, în care i-a mulțumit pentru colaborare, însă belgianul nu a răspuns.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, fostul antrenor Andrei Mlendea a declarat că, în dimineața finalei de la New Haven din 2013, Halep i-a trimis un SMS prin care îl anunța că Adrian Marcu este noul ei antrenor. ”Totul s-a făcut cu buna-știință a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dânsa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal”, a precizat Mlendea.

Totodată, Firicel Tomai, antrenorul cu care Halep a ajuns în top 50, a declarat că despărțirea dintre el și Halep s-a făcut în ”termeni neprietenoși”, iar alt antrenor, Ioan Stan, a acuzat-o mai demult pe Halep că ”a uitat de unde a plecat”. În plus, Wim Fissette, ultimul ei antrenor, a precizat că Halep este ”o fată timidă care nici nu visa la asemenea performanțe”.