Fotbalist arestat pentru că și-a bătut iubita. Polițiștii au găsit-o plină de sânge în apartamentul lor: „A dat-o cu capul de pereți și de podea”

Publicat: 28 10. 2017, 17:05

Polițiștii au fost primiți în apartament de femeia în vârstă de 28 de ani și l-au găsit pe Douchez „cu ochii larg deschiși, mirosind puternic a alcool”. Oamenii legii l-au dus pe acesta la secție, iar o femeie ofiței a rămas să aibă grijă de partenera sa. 

După cum a declarat o sursă pentru Le Parisien, acesta „și-a măcelărit prietena, a luat-o de păr și a dat-o cu capul de pereți și de podea”. Aceste lucruri puteau fi deduse la o primă vedere din felul în care arăta apartamentul. În încăpere puteau fi observate o oglindă spartă, sertare distruse, un scaun răsturnat, o sticlă spartă și vase sparte pe podea, cât și urme de sânge pe pereți și pe podea. 

Polițiștii au ajuns la apartamentul celor doi din Paris în jurul orei 05:30, pentru a investiga incidentul care a început cu o seară în urmă într-un restaurant. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool și geloziei fără margini a fotbalistului. 

Clubul RC Lens, la care evoluează în prezent Nicolas Douchez, a transmis, într-un comunicat, că a aflat din presă despre arestarea acestuia, însă nu a dorit să facă alte comentarii.