Fotbalist din Premier League, care joacă și la echipa sa națională, acuzat de viol. Sportivul a fost arestat

Publicat: 04 07. 2022, 23:01
Actualizat: 04 07. 2022, 23:06

Un fotbalist internațional din Premier League a fost arestat în Londra sub acuzația de viol, Jucătorul, în vârstă de peste 20 de ani, al cărui nume nu este făcut public din motive legale, este  interogat după ce ar fi comis un viol în luna iunie.

Serviciul de Poliție Metropolitană din Londra a confirmat, prin intermediul unei declarații, că fotbalistul a fost luat luni în custodia Poliției. Clubul la care acesta joacă a confirmat, pentru Telegraph Sport, că știe de cele întâmplate, dar a refuzat să comenteze.

„Pe 4 iulie, violul comis asupra unei femei de peste 20 de ani a fost raportat Poliției. Fapta s-ar fi întâmplat în iunie 2022”, au transmis reprezentanții Poliției londoneze.

De asemenea, ofițerii au mai precizat că un bărbat a fost arestat „la o adresă din Barnet, sub suspiciunea de viol, și a fost luat în custodie. Anchetele privind circumstanțele sunt în desfășurare”.

Este vorba despre un jucător cunoscut, care evoluează și la echipa națională a țării sale, iar deocamdată nu este foarte clar dacă va juca pentru echipa sa de club în meciurile din pre-sezon, informeză Stirileprotv.ro, care citează The Telegraph. Sezonul în Premier League începe pe 5 august.

El urmează să joace și la Cupa Mondială din Qatar, care va avea loc în luna noiembrie.