FOTO: Documentul care poate îngropa Steaua

Publicat: 09 06. 2013, 11:50
Actualizat: 29 07. 2014, 18:04

Steaua poate fi exclusă din Liga Campionilor din cauza lui Gigi Becali, iar patronul nu poate face nimic pentru a-și ajuta echipa.

După condamnarea lui Gigi Becali pentru dare de mită, a apărut posibilitatea ca Steaua să fie exclusă din Liga Campionilor pentru sezonul viitor. Oamenii din fotbal spun că este puțin probabil să se întâmple asta, din moment ce Gigi Becali nu figurează în acte drept patron al Stelei.

BACALAUREAT 2013. Totul despre BAC 2013 – calendarul examenelor, subiectele, baremele și REZULTATE BACALAUREAT 2013

Cu toate acestea, Gigi Becali însuși își „recunoaște” funcția într-un document oficial. Latifundiarul a cerut să fie eliberat trei luni din închisoare, dat fiind că este „unicul finanțator al echipei Steaua” și, prin urmare, singurul care poate salva clubul.

„Este de notorietate faptul că sunt unicul finanțator al echipei Steaua București, iar imposibilitatea mea de a asigura finanțarea clubului pentru perioada detenției pe care urmează să o execut va duce la scăderea performanțelor sau chiar dispariția echipei”, se arată în cererea depusă de Gigi Becali.

Steaua tremură chiar și fără documentul semnat de Gigi Becali. UEFA a anunțat joi înăsprirea regulamentelor și pedepsirea cluburilor chiar dacă persoanele acuzate de corupție nu mai fac parte din organigrama acestora. Gigi Becali și-a vândut toate acțiunile la Steaua în 2010, prin urmare în 2008, când a oferit bani celor de la U Cluj, făcea parte din conducerea Stelei.

 

LOTO 6/49. Noi extrageri LOTO, astăzi, de la ora 19:00. Report de peste 8,4 milioane de euro la LOTO 6/49