Gabriel Tamaș: „Eu beau doar din când în când, e absolut normal”

Publicat: 14 12. 2013, 12:11
Actualizat: 12 08. 2014, 09:27

Fotbalistul Gabriel Tamaș, care în ultima vreme a fost implicat în mai multe scandaluri legate de consumul de alcool, a vorbit despre problemele sale din viața extrasportivă.

În ultimul an, Tamaș a fost reținut și amendat după ce a rupt o ușă a unui bloc din București, în urma unei beții, iar apoi a fost dat afară de la CFR Cluj după ce a devastat un bar, tot din cauza consumului de alcool.

„Nu sunt un alcoolic. Alcoolicii sunt cei care beau zi de zi, care se trezesc cu alcoolul la nas. Eu nu fac așa ceva. Eu beau din când în când, atunci când am o zi liberă și fac o ieșire cu prietenii, lucruri absolut normale. Orice aș face, mereu sunt băiatul rău. Lumea mă asociază mereu cu scandaluri. Mai rămâne să se spună despre mine că sunt homosexual sau drogat”, a declarat Tamaș.

Fotbalistul a precizat că, după Dan Petrescu, este românul cu cele mai multe meciuri în campionatul Angliei (a stat 3 ani la West Bromwich Albion), însă acest lucru nu este menționat de presă, spre deosebire de aventurile sale bahice.