Gâlcă n-a scăpat de ce s-a temut: Tănase s-a accidentat

Publicat: 15 11. 2014, 13:09

Patru fotbaliști a avut Steaua în formula de start a partidei dintre România și Irlanda de Nord, Papp, Sânmărtean, Chipciu și Tănase iar alți doi au fost rezerve: Keșeru și Prepeliță. Dacă Papp a fost protagonistul partidei de pe Arena Națională, în schimb Tănase nu s-a remarcat cu ceva deosebit și a avut parte și de ghinion, spre disperarea lui Gâlcă, scrie digisport.ro

Era minutul 55 al întâlnirii cu britanicii, când mijlocașul Stelei a încercat o deposedare la Evans. Fotbalistul nord-irlandez în cădere l-a lovit în pulpa piciorului stâng pe Tănase, care n-a mai putut continua partida. Deși a primit rapid îngrijiri medicale, din partea doctorului Pompiliu Popescu, „decarul” tricolorilor n-a mai putut continua și, în minutul 58, i-a lăsat locul lui Maxim.

Accidentarea lui Cristi Tănase l-a dat peste cap pe Costel Gâlcă. Antrenorul Stelei a spus înaintea partidei că cel mai mult își dorește ca jucătorii săi să revină în Ghencea fără probleme de sănătate. Iată însă că Tănase s-a ales cu o accidentare, la fel cum a pățit Chipciu după partida naționalei din Finlanda. Tănase va fi supus unui examen medical amănunțit pentru a se vedea cât de gravă este accidentarea.