Gest neașteptat al lui Victor Pițurcă: „Așa are de câștigat fotbalul”

Publicat: 22 08. 2013, 19:03
Actualizat: 14 07. 2016, 16:18

Conflictul dintre selecționerul Victor Pițurcă și soții Reghecampf a fost stins, după ce părțile au decis să își retragă sesizările depuse la comisii, a anunțat Dan Idița, avocatul lui Laurențiu Reghecampf și al Anei-Maria Prodan.

„Conflictul s-a încheiat în cel mai elegant mod posibil, în sensul că ambele părți au decis să își retragă sesizările la comisii. E o decizie benefică pentru toți, are de câștigat fotbalul”, a declarat Dan Idița în presa sportivă.

Scandalul a izbucnit după ce Pițurcă a spus că nu îl convoacă pe Latovlevici la națională pentru că se bucură în mod ciudat la golurile date la Steaua. Apoi, Reghecampf l-a acuzat pe Pițurcă de faptul că jucătorii steliști se întorc de la națională grași, obosiți și nepregătiți. Selecționerul a replicat, făcându-l mincinos pe Reghecampf, după care a intervenit Ana-Maria Prodan. Soția lui Reghecampf l-a acuzat pe Pițurcă de lipsă de performanțe și de faptul că l-ar fi dat pe Reghecampf afară de la echipă, pe când era antrenorul Stelei.

Deși atât Pițurcă, cât și Prodan și Reghecampf au depus sesizări la comisii, până la urmă aceștia le-au retras.