Ghinion de milioane: O echipă de fotbal din România și-a inaugurat stadionul de 24 milioane de euro, dar a intrat în faliment / Ce se va întâmpla

Publicat: 28 11. 2019, 17:04
Stadionul unei echipe germane de fotbal devine centru de tratament pentru bolnavii de coronavirus

Totuși, decizia nu este definitivă și poate fi atacată în instanță astfel încât clubul gorjean a anunțat că va face apel. Însă există și vești bune: Padurii își pot continua activitatea până la finalizarea procedurii și soluționarea cauzei.

„Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu va face apel la decizia instanței care a admis cererea lichidatorului judiciar privind intrarea în faliment a clubului și anunță că activitatea clubului va continua conform programului stabilit și echipa de seniori precum și cele de juniori vor continua competițiile”, se arata într-un comunicat al clubului citat de sport.ro.

Situația de la Târgu Jiu pare a fiu una plină de ghinion întrucât doar în urmă cu o lună clubul și-a inaugurat noul stadion în urma unei investiții de 24 milioane de euro și, în plus, echipa ocupă ultimul loc în clasamentul ligii secunde, riscând să retrogradeze în cea de-a treia.