Gigi Becali „a explodat” după 1-1 cu CFR! „ZERO! Nu se poate așa ceva”. Ce l-a enervat. Un fotbalist a fost făcut praf: „Doamne! M-am convins acum”

Publicat: 21 09. 2017, 23:57

CFR Cluj și FCSB au remizat, scor 1-1, după golurile lui Urko Vera, din minutul 45, și Constantin Budescu, în minutul 64. Becali nu a fost mulțumit de jocul prestat de echipa sa, mai ales în prima repriză, dar a ținut să împace pe toată lumea în privința arbitrajului: „Nu sunt supărat. În opinia mea, Hațegan, și invers dacă ar fi fost, nu ar fi dat. Nu ar fi vrut să se complice. Nu s-a văzut rea voință. Au fost vreo două faulturi, l-au călcat pe Nedelcu, Budescu nervos, nu a fost un arbitraj tendențios. Nu ar fi dat nici invers, așa face Hațegan”, a declarat Becali la DigiSport.

Dacă în teorie ar fi trebuit să avem parte de un derby, CFR și FCSB nu a oferit multe, iar Becali s-a declarat extrem de supărat de prestația echipei sale: „Nu m-a mulțumit deloc evoluția echipei. Zero. Nu se poate să ai cei mai buni jucători din România și să nu pasezi. Parcă au fost bezmetici toți, în afara lui Benzar, Pintilii și Nedelcu. Nici Nedelcu n-a fost el. Toată echipa nu a jucat nimic. Nu se poate să te domine cum ne-a dominat pe noi CFR prima repriză. Nu sunt mulțumit de joc”, a adăugat Becali.

Atacul asupra echipei a fost transformat într-o analiză făcută fiecărui jucător, iar Golofca a ieșit cel mai „șifonat”: „Ce fel de Steaua ești tu? Ce fel de jucători de milioane sunteți voi? N-am avut trei pase legate. Nu știu ce se întâmplă la meciul cu Dinamo. Nu mai ințeleg nimic din fotbal. Câteodată zic mai bine mă retrag. Mai iau doi jucători, niște mijlocași centrali care să deschidă, să paseze, nu știu ce se întâmplă. Cum adică să joace CFR în jumătatea ta o repriză întreagă. Cum?

„Ce să facă Budescu? Poate să joace singur? Tănase nu l-a ajutat, Junior nu l-a ajutat, Golofca… Doamne! Bine că m-am convins acum. O să-i spun lui Dică că l-a încercat destul, să lase pe alții. Avem jucător pe care putem să luăm zeci de milioane. Lasă-l pe Man să joace”, a încheiat Becali.