Gigi Becali a răbufnit: ”Mi-a zis să mă las pentru că nu am nicio șansă”. Ce s-a întâmplat la pauza meciului Dinamo-Steaua

Publicat: 23 11. 2015, 10:35
Actualizat: 10 12. 2015, 09:05

”Băieții sunt de vină pentru această victorie, așteptam de mult acest moment. Cred că este printre puținele momente fericite pe care le-am avut în fotbal. Îmi doream de mult să jucăm bine, să batem Steaua, pentru că asta este ceea ce așteptau dinamoviștii de mult, noi dinamoviștii, că a fost așa e foarte bine. Nu este decât o etapă și sper în continuare să ne facem treaba cât mai bine pentru că astfel și rezultatele vor fi pozitive”, a declarat Negoiță, la Digisport.

Patronul dinamovist a vorbit și despre relația cu Gigi Becali, patronul Stelei, care a plecat de la stadion la pauza meciului, când scorul era încă 0-0.

”Ne-am întâlnit la un eveniment și m-a sfătuit să mă las pentru că nu am nicio șansă. Va cumpăra ce este mai bun, ceea ce e logic… având bani, ce a considerat el că e mai bun. Dar, eu sunt o persoană ambițioasă și cred că nu doar banii sunt necesari într-o ecuație, ci și alte lucruri”, a declarat Negoiță.