Gigi Becali: „Până de Crăciun, voi fi LIBER”

Publicat: 13 10. 2014, 16:48
Actualizat: 03 09. 2019, 23:52

”Până de Crăciun voi fi liber. Sută la sută. O să vezi, pe 22-23 decembrie voi fi liber. Eu de Crăciun voi fi acasă. Sută la sută”, i-ar fi declarat Gigi Becali unui apropiat.

Becali i-a spus apropiatului său că suferă în închisoare din cauza celebrității sale. ”Ce zic ăștia prin presă, că am eu una și alta și că mă dau mare pe aici prin pușcărie?! Eu sunt cel mai chinuit deținut. Orice deținut în regim deschis primește telefon și pleacă singur la muncă. Și se întoarce seara, cum scrie la lege. Mie abia după un an mi-au dat telefon. Le era frică să nu dau telefon la presă. Eu sunt cel mai chinuit deținut din regim deschis, plătesc prețul celebrității, așa mi-au spus. Presa scrie că eu am televizor mare, dar eu am cel mai mic televizor, nici nu mă uit că mă dor ochii. Zic de haine, de costume. Eu nu am niciun costum că nu mai am nevoie, am terminat cu instanțele. Eu în pușcărie nu sunt trufaș, nu mă dau mare față de colegi sau față de gardieni, nu am laptop de ultimă generație”, a declarat Becali.

Latifundiarul a mai spus că, conform legii, după un an și jumătate de închisoare, ar fi trebuit să primească 45 de zile libere, nu cinci, așa cum s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni. În plus, Gigi Becali i-a spus prietenului lui că, după ce se va elibera, va înființa Palatul Dreptății și va apăra ”victimele legilor prost aplicate”.

În conversația cu apropiatul său, Becali a mai precizat că fata lui nu se va mărita sub nicio formă cât timp el este în închisoare și că, în detenție, a înțeles ce înseamnă ”Mântuirea”.