Gigi Becali, refuzat de Hagi: I-am oferit acum o lună, un milion și jumătate de euro, dar n-a vrut

Publicat: 23 03. 2017, 21:40

Finanțatorul FCSB a făcut publică o discuție pe care a a avut-o cu antrenorul și patronul Viitorului în urmă cu o lună. Atunci, Hagi s-a declarat interesat de oferta omului de afaceri, care a pus pe masă un milion și jumătate de euro pentru Florinel Coman, dar a preferat să aștepte până după dubla cu FC Porto, din Youth League, în speranța că va avea o ofertă din Portugalia.

Pe lângă mijlocașul ofensiv, Becali a dezvăluit că, în vară, e interesat și de Dragoș Nedelcu și că are de gând să ofere trei milioane de euro în schimbul fotbaliștilor Viitorului.

„Nu cred că se supără Gică, într-un fel îi fac bine, că îi cresc cota. Eu, pe Coman, i-am dat, acum o lună, 1 milion jumătate. Mi-a zis că dacă-mi dă un milion jumătate, discutăm. A fost și el surprins, nu se aștepta să-i dau atâția bani. Au jucat în Liga Campionilor la juniori și el credea că o să aibă vreo ofertă din Portugalia. În vară, discutăm în vară. Probabil că dacă el semna acum… eu nu vreau să-l iau acum, îl lăsăm acolo. Dacă îi dădeam banii acum, trebuia să semnzez și jucătorul pe contract. Ar fi însemnat influență la jucător. Eu în vară, iau doi jucători: Nedelcu și Coman. Dacă ia campionatul Gică nu e fraier să-i mai dea. Nu-i mai convine. E ărea deștept. El știe când trebuie să vândă. Îi vinde după ce joacă calificările. Pe amândoi dau 3 milioane”, a spus Hagi.