Gigi Becali, show în direct la TV după victorie categorică a echipei sale. Pe cine a lăudat latifundiarul

Publicat: 15 09. 2017, 00:12

„Cel mai mult mi-au plăcut golurile și spectacolul. Am avut ocazii să marcăm, ce vrei mai mult de la fotbal decât bucuria din seara asta? Pe Alibec și Budescu i-am iertat de aseară. Ei nu se mai sperie acum, știu că așa dau eu declarații. I-am spus lui Golofca la fel și, ca dovadă, a făcut și el un meci mare. Suntem foarte puternici, la egalitate de puncte cu Plzen vom avea avantajul golaverajului, nu au cum să ne ia fața.

Nedelcu e un diamant, o încântare! Îmi pare rău de Florinel, a driblat acolo, dar nu a mai avut forță s-o bage în poartă. Nu are putere, nu e încă pregătit.

Suntem mai puternici de atât, pentru că încă nu a intrat Tănase, care a fost răcit. Părerea mea e că jucăm la 70% din capacitate. Mă refer la relațiile de joc dintre jucători, dar prevăd o echipă mare, care se leagă la Steaua în momentul ăsta. Nu prea mă interesează cine o să fie selecționer, vreau doar să fie român. Contra a făcut o minune anul trecut la Dinamo, a luat-o de unde a luat-o și după aia s-a bătut până în ultima etapă la campionat. Asta a fost doar mâna lui”, a declarat Gigi Becali după meci.