Gigi Becali și-a găsit un aliat în scandalul cu Armata: ”Steaua lui este aceeași echipă care a câștigat Cupa Campionilor”

Publicat: 10 02. 2016, 12:13

Este vorba despre Cristian Gațu, fost comandant la CSA Steaua cînd secția de fotbal s-a rupt de MApN. Acesta susține că Armata nu are dreptate în tot acest conflict.

„În 1998 am fost informați de FRF că trebuie să rupem legăturile cu MApN, pentru că FIFA și UEFA interziceau ca echipele să aparțină de un minister. Eu m-am ocupat de tot ceea ce a însemnat această rupere. Am înființat o organizație non-profit, AS FC Steaua București, iar MApN a cedat tot patrimoniul Stelei. Inclusiv folosirea pe durată nelimitată a stadionului. Președinte trebuia să fie Emeric Ienei, dar el a preferat să rămînă director tehnic la FRF. Astfel, l-am numit pe Viorel Păunescu, care era sponsor și apropiat de echipă. Eu sînt dezamăgit de această situație. Steaua lui Gigi Becali este aceeași care a fost tot timpul. Este aceeași cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor. Nu știu ce se urmărește acum. În plus, Armata nu are bani pentru a susține echipa de fotbal”, a spus Gațu, citat de sportnews.ro.