Gigi Becali vrea depunerea unei stele în opt colțuri la OSIM: ”Clubul se va numi FC Steaua, nu Steaua București. Scrie FC Steaua și cu asta basta”

Publicat: 05 12. 2014, 12:24

Astfel, Becali ar fi stabilit că clubul pe care îl patronează nu se va mai numi Steaua București, ci FC Steaua, culorile vor fi un roșu mai ușor și bleu, iar sigla, o stea în opt colțuri, care ar urma să fie depusă la OSIM vineri.

”O să facem o nouă siglă și o nouă marcă: nu se va mai numi Steaua București, ci FC Steaua. Adică Fotbal Club Steaua. Nu mai avem voie să punem București. Eventual, o să zică să schimbăm culorile. Și atunci, o să alegem un roșu mai ușor și bleu. Avem aprobată la UEFA și culoarea galben. Eu le-am dat un ordin care să fie pus în aplicare. Deja azi (n.r. – aseară, în meciul cu Craiova), Steaua va juca în galben. Mâine (n.r. – azi) o să depunem la OSIM noua siglă. Va fi o stea cu opt colțuri, va scrie în centru FC Steaua și cu asta basta. Vom depune două: una roș-albastră și una cu galben. Să vedem pe care o aprobă”, a declarat Becali, conform sursei.

Latifundiarul a mai precizat că, în opinia sa, palmaresul Stelei nu va fi afectat de aceste schimbări. ”Nu poate să-ți ia cineva ce ai făcut tu. E dreptul tău. Palmaresul Stelei nu poate fi vândut, poate fi continuat”, a declarat Becali.