GRECIA – ROMÂNIA LIVE. Vești bune de la selecționer: „Este apt de joc pentru partida de la Atena”

Publicat: 15 11. 2013, 15:08
Actualizat: 29 07. 2014, 19:03

Selecționerul Victor Pițurcă a anunțat, într-o conferință de presă desfășurată în urmă cu câteva momente la Atena, că portarul Ciprian Tătărușanu este apt de joc pentru meciul GRECIA – ROMÂNIA de vineri și că Vlad Chiricheș, accidentat săptămâna trecută la Tottenham, se va alătura lotului înaintea partidei de la Atena, dar va juca abia la București.

Pițurcă a declarat că ROMÂNIA nu va face un joc de așteptare cu GRECIA, ci va încerca să marcheze gol sau goluri, deoarece acestea sunt mai importante, fiind în deplasare.

În ceea ce privește echipa pe care o va trimite în teren în partida GRECIA – ROMÂNIA, Pițurcă a declarat că mai are 3-4 nelămuriri, dar acestea se vor lămuri în cursul zilei de mâine.

În plus, Pițurcă a spus că a discutat în special cu Costin Lazăr și Dorin Goian, titulari la echipe din campionatul Greciei, care cunosc mulți dintre jucătorii care le vor fi adversari vineri.

În altă ordine de idei, Pițurcă a declarat că elevii săi sunt relaxați și, în cazul în care se va întâmpla ca ROMÂNIA să rateze calificarea, „nu le va lua nimeni capul”.

Partida GRECIA – ROMÂNIA contând pentru manșa tur a play-off-ului Cupei Mondiale se va disputa, vineri, de la ora 21.45, pe stadionul „Giorgios Karaiskakis” din Pireu, returul fiind programat pe Arena Națională la 19 noiembrie, începând cu ora 21.00.