Grindeanu și Dragnea, adversari în tribune la finala Ligii de Rugby a României. Ce mesaje au schimbat cei doi, pe Facebook, după meci

Publicat: 29 05. 2017, 07:42

După meci, premierul Sorin Grindeanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de felicitare pentru echipa Timișoarei. Șeful executivului a admis totuși că și Baia Mare a luptat „admirabil”.

„Despre rugby, se spune ca este un sport al gentlemanilor, iar jucătorii Timișoarei, care azi au câștigat un nou titlu de campioni, au dovedit acest lucru. Dăruire, devotament și fair-play, toate într-o finală în care Timișoara Saracens și Baia Mare au luptat admirabil”, a scris premierul Sorin Grindeanu pe Facebook.

Șeful Guvernului a postat și câteva fotografii surprinse la finalul meciului. Grindeanu a mers pe teren, unde i-a felicitat și îmbrățișat pe jucătorii echipei Timișoara Saracens. Și liderul PSD Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook, felicitându-i pe campionii României la rugby. Dragnea precizează însă că rămâne un suporter al echipei din Baia Mare.

„Așa cum am promis, am participat la finala SuperLigii la Rugby dintre Știința Baia Mare și Timișoara Saracens. Un meci pe cinste, care a arătat calitatea rugbyului românesc! Felicitări câștigătorilor! Dar rămân suporterul echipei din Baia Mare”, a scris Dragnea pe Facebook.

Șeful PSD a postat fotografii din tribune, surprinse în timpul meciului. Liviu Dragnea a privit finala la rugby alături de premierul Sorin Grindeanu.