Hagi: Am văzut că Mircea Sandu a făcut pe șoferul pentru Burleanu, trebuia să fie mai puternic

Publicat: 20 03. 2014, 12:32
Actualizat: 03 02. 2019, 15:41

„Am văzut Mircea Sandu l-a condus (n.r. – pe Răzvan Burleanu) după alegeri la Mogoșoaia. A făcut pe șoferul. Mircea Sandu trebuia să fie mai puternic. Dar asta e, ce să facem. Mergem înainte”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a participat, joi, la conferința de presă de lansare a ediției 2014 a Cupei Hagi Danone, competiție destinată copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani.

Președintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, i-a prezentat la 7 martie, noului șef al federației, Răzvan Burleanu, bazele sportive de la Mogoșoaia și Buftea, unde se antrenează loturile naționale de fotbal. Burleanu a sosit la Buftea cu o mașină condusă de Mircea Sandu în care se afla și directorul tehnic Anghel Iordănescu.

Răzvan Burleanu a fost ales, la 5 martie, în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, față de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram. La alegeri nu a mai participat candidatul Gheorghe Popescu, cu o zi înaintea alegerilor fostul internațional fiind condamnat în Dosarul transferurilor la trei ani, o lună și zece zile de închisoare cu executare.