Hagi anunță revirimentul Viitorului: ”Mulți jucători erau blocați, dar ne-am revenit”

Publicat: 15 08. 2016, 07:17

FC Viitorul a câștigat cu ASA Tîrgu Mureș, scor 3-1, în etapa a patra din Liga 1 de fotbal. Chițu (minutul 44), Coman (64) și Purece (75) au marcat pentru gazde, în timp ce Ioniță (81) a semnat singurul gol al oaspeților.

„Știam că întâlnim o echipă cu un antrenor nou. În multe momente, cred că am făcut lucruri bune. S-a văzut că veneam după o perioadă cu două înfrângeri consecutive, mulți jucători erau blocați, dar ne-am revenit. Am jucat ofensiv, frumos, am desfăcut jocul, meritam acest rezultat. Nu prea mi-au plăcut fazele fixe, noi am lucrat mult, dar azi nu le-am executat cu trebuie. Sper ca încet, încet să jucăm fotbalul pe care l-am arătat anul trecut”, a declarat Hagi la finalul partidei, pentru DigiSport.

Tehnicianul Viitorului a comentat și faptul că Răzvan Marin și Romario Benzar fac parte din lotul lărgit al echipei naționale pentru meciul cu Muntenegru, din preliminariilor Campionatului Mondial 2018.

„Ne bucurăm când un jucător al nostru este convocat, dar nu e treaba mea echipa națională. Noi vrem să formăm jucători pe care ulterior să-i vindem la alte echipe”, a precizat Gheorghe Hagi.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul ocupă locul 7, cu 6 puncte, în timp ce ASA Tîrgu Mureș se află pe poziția a 13-a, cu -6 puncte.