Hagi, despre Ianis: Sunt mândru de el, dar încă nu sunt împlinit. Are multe de făcut

Publicat: 24 10. 2019, 16:34

Deși nu a avut timp să se evidențieze în puținele momente când a pus piciorul pe minge, tatăl său, Gică Hagi, prezent în Belgia la meci, a declarat că este mândru de evoluția fiului său la Genk.

„Eu m-am dus și pentru că era ziua lui, a împlinit 21 de ani și am vrut să fim împreună cu soția. Bine că a jucat și acele minute. A fost un meci important, a vorbit cu antrenorul și au făcut ei tactica, știa când o să joace și cât să joace.

Mă bucur tare că e apreciat de un antrenor și joacă la o echipă așa de mare, am văzut că au scris englezii de el, e respectat și va veni timpul să joace, că are multe meciuri de jucat. El este bucuros, sunt fericit, sunt mândru de el, dar încă nu sunt împlinit. Mai așteptăm că e pe drum și trebuie să se dezvolte în continuare, că are multe de făcut.

N-a primit niciun cadou, doar am stat împreună, maică-sa se ocupă cu cadourile, a rămas acolo cu el și eu m-am întors la treabă. Noi ne sfătuim, vorbim tot timpul ca prieten, ca părinte, ca antrenor. Suntem ca doi prieteni” , a declarat Gheorghe Hagi, la revenirea în țară.