Hagi, la pușcărie? Poliția caută imaginile VIDEO care vor arunca în aer fotbalul românesc

Publicat: 27 04. 2018, 08:47

Mașina BMW a lui Ianis Hagi (19 ani) a fost implicată, miercuri seară, într-un accident care a avut loc la intrarea în parcarea Sălii Sporturilor din Constanța. Poliția a anunțat că bolidul nu era condus de mijlocașul ofensiv al Viitorului, dar declarațiile martorilor susțin altceva.

În jurul orei 21:15, mașina deținută de Ianis Hagi a lovit un biciclist în apropierea Sălii Sporturilor din Constanța, iar victima accidentului a fost transportată la spital în stare stabilă. Imediat, Poliția și-a făcut apariția la fața locului pentru a oberva ce s-a întâmplat, iar oamenii legii au ajuns la concluzia că nu Ianis se afla la volan, ci George Salina, un bărbat în vârstă de 30 de ani. Potrivit raportului întocmit la fața locului, acesta conducea un BMW cu numărul B-90-VHK și l-a lovit pe Emil Ionuț Dicu, un biciclist care circula regulamentar pe pista special amenajată.

Însă martorii care au asistat la accident au înaintat o altă variantă: „Ianis Hagi se afla la volan, dar altcineva a suflat în fiolă în locul lui. Dacă Poliția va face rost de filmările camerelor de supraveghere, se va convinge”, a spus unul dintre martori, sub protecția anonimatului, pentru site-ul cancan.ro, ceea ce înseamnă că Hagi jr. se va alege cu dosar penal, dacă imaginile există.

(Prosport)