Hagi, o nouă declarație fair-play după meciul cu FCSB, 1-1 pe Arena Națională

Publicat: 25 04. 2017, 00:40
Actualizat: 25 04. 2017, 10:53

„Vreau doar să spun că înainte de meci le-am spus că nu am mai jucat un astfel de meci la un asemenea nivel. A trebuit să trecem bariera sacrificului. Steaua a făcut un fotbal bun, mult mai bun, dar noi nu am avut prospețime. Am luat un punct cu șansă, care ne ține în luptă. Vom vedea ce putem produce. E un an extraordinar al nostru. Am avut momente în care am jucat, am pus presiune pe mijloc, dar nu a fost ce trebuia. Urmează fotbal, mai sunt încă trei etape, vom vedea fotbal. Fiecare poate să spună ce vrea despre arbitraj. Nu stăm acum să comentăm, chiar dacă au fost lucruri și bune și rele.

Viitorul a crescut, suntem mândri că ne batem cu cele mai bune echipe din România. Steaua trebuia să câștige, recunosc lucrul acesta. Presiunea e la alții, dar noi ne dorim să facem bine”, a declarat Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Hagi a fost ținta suporterilor de la tribuna din spatele băncii tehnice a Viitorului. „Mi-a dat cineva cu un ban, m-a lovit, nu știu cine mi-a dat. Asta e țara în care trăim. Îmi văd de lucrurile mele, îmi văd de timpul meu și restul nu contează”, a adăugat Hagi.

Formația FCSB a remizat, luni, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, în ultima partidă a etapei a șaptea din play-off-ul Ligii 1 de fotbal. În clasament, FCSB rămâne pe primul loc, cu 38 de puncte, urmată de Viitorul, care acumulează 35 de puncte.