Hagi, răspuns public după declarațiile jignitoare ale lui Duckadam. Cum e cu „foamea de bani”

Publicat: 05 03. 2018, 17:32

 Hagi s-a arătat deranjat de faptul că Duckadam a spus că nivelul acestora scade după ce ajung la FCSB și dau de bani și a remis următorul comunicat de presă:
 
 „În urma declarațiilor apărute duminică, 04.03.2018, în presa centrală, în care oficialul echipei FCSB, Helmuth Duckadam, afirmă că ‘Fotbalistii Viitorului au foame de bani și foame de Steaua…’, directorul general al campioanei României, Cristian Bivolaru, face următoarea precizare:
 
 ‘Consideram total inoportună o astfel de declarație a unui oficial al FCSB chiar înaintea meciului direct dintre cele două formații, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Chiar dacă politica clubului este de a forma și de a vinde jucători, nu este normal să existe astfel de discuții înaintea unui meci oficial. Avem jucători cu o cotă foarte bună, suntem pentru al treilea an consecutiv în play-off și suntem interesați să transferăm jucători la orice club (din țara sau din străinătate) care ne transmite oferte interesante, atât pentru clubul nostru, cât și pentru
 
 Nu am intrat, însă, niciodată, în negocieri referitoare la un transfer în timpul desfășurării sezonului fotbalistic, mai ales cu una dintre competitoarele noastre. Cât privește afirmația potrivit căreia ‘jucatorii care impresionau la Viitorul nu mai au același randament la noi’, credem că oficialul fecesebist trebuie să caute cauzele în altă parte și nu în ‘foamea de bani’ a acestora'”.
 
 În ultima perioadă, FCSB a cumpărat de la Viitorul jucători precum Florin Tănase, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman.