Hagi regretă că nu a jucat la Universitatea Craiova: Eram prea mic atunci. Cine a fost primul ăla m-a luat

Publicat: 04 12. 2014, 17:37

„Întotdeauna cei de la Craiova au fost puternici. Bineînțeles că mi-a părut rău că nu am jucat și eu la Craiova. Am fost aproape, am venit cu gândul ăsta (n.r. – la București), de a merge acolo, dar la aeroport m-au așteptat cei de la Sportul Studențesc. Nu a venit nimeni de la Craiova. De ce, nu știu. Eram prea mic atunci. Semnasem și eu ca orice copil pentru trei echipe, cine m-a luat primul, asta a fost. Dar nu regret că m-a luat Sportul”, a spus Hagi, care a jucat în țară la Farul Constanța, Sportul Studențesc și Steaua.

El a menționat că are multe amintiri legate de meciurile disputate împotriva Universității Craiova pe Stadionul Ion Oblemenco, arenă care găzduiește în această seară ultimul meci înaintea începerii lucrărilor de demolare. „Am amintiri mai multe legate de Craiova, și rezultate bune și unele mai puțin bune, și o eliminare acolo, în minutul 16 sau 20, când era Sorin Cârțu antrenor. Dar ultima oară când am fost la Craiova am simțit că e ceva special la ei acolo, a simțit-o și Ianis, e tradiție, spirit, pasiune, iubire, tot. Bravo lor, e Brazilia din România acolo, pentru că produc mulți jucători. E bine că au revenit pe prima scenă”, a spus Hagi.

Partida CS Universitatea Craiova – Steaua București, din sferturile de finală ale Cupei României – Timișoreana, programată în această seară, de la ora 20.30, va fi ultima pe Stadionul Ion Oblemenco înaintea începerii lucrărilor de demolare. Autoritățile centrale și locale urmează să construiască pe același amplasament un stadion nou cu o capacitate de 30.000 de locuri.