Hagi vrea schimbări radicale după scandalul de la Real – Juventus

Publicat: 14 04. 2018, 19:57

Astfel, în conferința de presă oficială de dinaintea partidei cu CFR Cluj, de duminică seară, din Liga 1, Gică Hagi a venit cu câteva idei interesante. Una din ele este modificarea numărului de schimbări care se poate face într-un meci: „Aștept să se facă mai multe schimbări și la fotbal. Se joacă mai mult, sunt mai multe meciuri. Vreți mai mult fotbal? Păi, dați-ne mai multe schimbări. De ce doar trei schimbări? De ce să nu facem 5, 6 sau 7 schimbări? Cu momente în care ai voie să schimbi. De ce în alte sporturi, handbal, baschet se fac schimbări mai multe și la noi nu? Ați văzut Barcelona cum a pățit? Nu poți să o ții la nesfârșit cu pedală la 100 la sută, suntem oameni, cât să duci”, a fost declarația lui Hagi.
 
 Fostul decar al României s-a referit și la introducerae arbitrajului VIDEO, mai ales după ce s-a întâmplat la mjlocul săptămânii în Real-Juve: „De ce să nu fie VAR? Poate nu a văzut bine arbitrul. Au fost goluri valabile care nu s-au dat și nu a mers echipa la mondiale. Pentru a elimină orice dubiu, cred că imaginea te lămurește. La viteza jocului fiecare poate greși, dar pe imagine nu mai ai cum. VAR e foarte bun, lămurește anumite lucruri”, a mai venit Hagi și cu aceste idei.
 
 Viitorul este în luptă pentru locul 3 din Ligă 1, fiind la doar 2 puncte în spatele lui CSU Craiova, ocupantă locului 3, cel care mai duce în Europa League.