Halep s-a calificat în turul secund al turneului din Beijing, după ce a învins-o pe suedeza Rebecca Peterson

Publicat: 29 09. 2019, 10:17

Halep a revenit pe teren la patru zile după abandonul în optimile de finală ale turneului de la Wuhan și a obținut o victorie clară contra lui Peterson. Deși nu a părut la capacitate maximă, românca a câștigat fără emoții duelul cu suedeza, profitând și de numeroasele greșeli ale adversarei.

Primul set s-a încheiat după 29 de minute, Halep câștigând de trei ori pe serviciul lui Peterson și cedând un singur game. Setul secund s-a disputat într-o manieră similară, cu sportiva din Constanța la conducerea jocului. Ce mai lung game a avut loc la scorul de 3-1 pentru Halep, când Peterson a avut două șanse de a face break, nefructificate însă. Jocul s-a încheiat după o oră și 12 minute.

În turul secund de la Beijing, Simona Halep va întâlni învingătoarea din partida Ekaterina Alexandrova (39 WTA) – Bernarda Pera (81 WTA), ultima venită din calificări. Partida dintre cele două va avea loc duminică, în jurul orei 12:00.

Turneul Premier Mandatory de la Beijing, dotat cu premii totale în valoare de 8.285.274 de dolari, se desfășoară în perioada 28 septembie – 6 octombrie.