Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, victorie în mai puțin de-o oră în primul tur al probei de dublu la Roland Garros

Publicat: 30 05. 2017, 19:05

Partida dintre cele două perechi a durat 57 de minute. Tecău și partenerul olandez, alături de care a câștigat turneul de la Geneva, săptămâna trecută, au început bine primul set și s-au distanțat la 3-0, după un break în game-ul doi. A urmat o serie de patru game-uri în care cele două perechi au mers cap la cap cu serviciul, iar, în ultimul game, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au reușit un nou break și au închis setul, scor 6-2, în 23 de minute.

În actul secund, echilibrul s-a rupt în game-ul patru, când perechea româno-olandeză a reușit să câștige contra serviciului și, cu ajutorul unu serviciu bun, s-a distanțat la 4-1. În final, după un nou break în game-ul șase, Tecău și Rojer au ajuns în postura de a servi pentru câștigarea setului și a meciului, lucru care s-a și întâmplat. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer și-au trecut în cont și setul doi, scor 6-1, în 34 de minute.

În turul următor, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer îi vor întâlni pe câștigătorii partidei Constant Lestienne/Corentin Moutet – Dustin Brown/Yen-Hsun Lu. Pentru accederea în turul secund, favoriții numărul 11 vor încasa un cec în valoare de 22.500 de euro și 90 de puncte în ierarhia mondială la dublu.