Ianis Hagi, despre decizia majoră pe care ar putea să o ia tatăl său. „O să văd în vară ce voi face!”

Publicat: 19 03. 2018, 14:40

„O să văd în vară ce voi face! Academia poate să continue și fără tatăl meu. Dacă el va pleca, clubul va merge pe aceeași linie, pentru că are deja o strategie”, a spus Ianis Hagi. „Eu vin cu alt tonus, pentru că am meciuri jucate în picioare. Fizic sunt mult mai bine și mai încrezător. Mă gândesc la prezent și la viitor”, a declarat Ianis Hagi, potrivit digisport.ro.

„Ianis este un jucător de valoare, dar din păcate el a pierdut foarte mult timp, iar asta pentru că nu a evoluat la Fiorentina”, a spus Daniel Isăilă.

Hagi are mai multe variante care să-i ia locul la Viitorul, precum Costel Gâlcă. Fără a avea un angajament din noiembrie 2017, tehnicianul este considerat drept principalul favorit pentru a-l înlocui pe Gheorghe Hagi la Viitorul.

„Sunt mulți antrenori pe care Gică îi apreciază. Gălcă e unul dintre ei, mai e chiar și Flavius Stoican, alt nume e cel al lui Jerry Gane. Dică e un antrenor pe care Gică îl apreciază, dar e greu să vii după Steaua și să-l iei. Gică este legat de Școala de Fotbal a Barcelonei și are pusă la punct filosofia tehnico-tactică pe modelul respectiv deci și un antrenor străin este luat în calcul”, a spus recent Cristian Bivolaru.