Ianis Hagi, gol de excepție la Rangers! BBC l-a numit „omul meciului” – FOTO/VIDEO

Publicat: 04 02. 2021, 08:41

Ianis Hagi, în vârstă de 22 de ani, a făcut senzație în timpul meciului dintre rangers și St. Johnstone, din etapa a 27-a a campionatului Scoției, care s-a terminat 1 – 0.

Hagi Jr. a amarcat un golde excepție în minutul 52, dintr-un șut din afara careului. Portarul echipei adverse, Zander Clark, n-a avut ce să mai facă!

„Mulțumesc, prințule Ianis”, a transmis unul dintre fanii echipei Rangers pe Twitter.

De asemenea, BBC l-a desemnat pe Hagi Jr. omul partidei.

„Momentul său de magie a fost o scânteie strălucitoare și a adus victoria într-un meci altfel discret. Rangers a reușit să se desprindă prin momentul său de strălucire. A venit timpul lui”, notează BBC.

„Nu s-a îndoit de forța sa în această fază”

„Execuția de senzație a lui Ianis Hagi îi aduce pe cei de pe Ibrox mai aproape de titlu”, a titrat Glasgow Live.

În 30 de apariții, Ianis Hagi a dat 5 goluri și 11 pase decisive. Totodată, cota acestuia ar fi de 6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

În plus, Ianis Hagi a fost notat cu 8 de către The Scottush Sun, fiind cea mai mare notă.

„În minutul 52, Hagi a ieșit la rampă. A intrat în interior, din partea dreaptă, și-a ridicat privirea, apoi a tras cu piciorul stâng, din afara careului. Nu s-a îndoit de forța sa în această fază”, a notat sursa citată.

Ianis Hagi, MVP în Scoția! Performanța fantastică bifată de român în victoria cu 5-0 a lui Rangers!

Ianis Hagi este de neoprit în Scoția și a devenit MVP la Glasgow Rangers. Internaționalul român a fost titular în meciul cu Ross County, pasând decisiv la unul dintre cele cinci goluri (scor 5-0) ale formației antrenate de Steven Gerrard.

Grație acestei reușite personale, Ianis Hagi a devenit cel mai bun pasator din prima ligă scoţiană!