Ianis Hagi, gol pentru Rangers! Românul, la un pas de titlul de campion al Scoției! (VIDEO)

Publicat: 06 03. 2021, 21:29

Ianis Hagi, gol pentru Rangers! Internaționalul român a punctat din nou pentru echipa sa, de data aceasta în victoria cu 3-0 de sâmbătă în fața celor de la St. Mirren. Meciul s-a disputat la Glasgow, în etapa a 31-a din campionatul Scoției.

În urma acestei victorii, Glasgow Rangers a pus o presiune fantastică pe rivala Celtic, obligată duminică să învingă pe Dundee United pentru a mai avea șanse la titlu.

Ianis Hagi, gol pentru Rangers! Calcule la titlu

Dacă Celtic nu câștigă, Rangers va fi matematic campioană, un titlu adjudecată după 10 ani de pauză!

Și cu un Ianis Hagi decisiv în multe momente ale sezonului pentru formația sa. Fiul lui Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român din istorie, a marcat sâmbătă ultimul gol al echipei antrenate de Steven Gerrard, în minutul 46. Până atunci, liderul Scoției punctase prin Ryan Kent (min. 14) şi Alfredo Morelos (min. 16). Prin reușita împotriva lui St. Mirren, Ianis Hagi a ajuns la 6 goluri marcate în 27 de partide în acest sezon în campionatul Scoției. Cu St. Mirren, românul a jucat 74 de minute şi a primit un cartonaş galben.

În clasament, Rangers ocupă primul loc, cu 88 de puncte din 32 de meciuri, fiind urmată în clasament de Celtic, 67 de puncte din 31 de jocuri. Duminică se dispută partida decisivă Celtic – Dundee United, confruntare care îl poate face campion al Scoției pe Ianis Hagi.