Ianis Hagi, rege neîncoronat în Scoția! Fanii lui Rangers, îndrăgostiți de român: „Te căsătorești cu mine?”

Publicat: 21 02. 2020, 11:31

Fiul lui Gică Hagi a reușit o „dublă” în victoria lui Rangers cu Sporting Braga, din Europa League, scor 3-2. Românul a dat semnalul revenirii la 0-2, înscriind pentru gazde, după o oră de joc, cu un șut din unghi, stângul său amintindu-le microbiștilor de golurile legendarului tată. În minutul 82, Hagi jr. a închis tabela la 3-2, gol cu șansă din lovitură liberă.

După meci, pe străzile din Glasgow a fost sărbătoare, fanii „albaștrilor” sărbătorind victoria favoriților și prestația magnifică a noului rege de pe Ibrox Parc. Pe rețelele de social media a fost și mai rău, un adevărat delir declanșat de suporterii scoțieni, realmente îndrăgostiți de fotbalul pe care-l arată Ianis Hagi!

Pe Twitter, Ianis a fost felicitat în sute de mesaje. Unele fane, mai îndrăznețe, l-au cerut în căsătorie pe jucătorul de care Genk s-a debarasat cu atâta ușurință. „Ianis Hagi, ești lumea mea!”, a scris cineva, însă cel mai tare tweet i-a aparținut unei înfocate susținătoare a „The Gears”: „Ianis Hagi, te căsătorești cu mine?”.

Pentru alți suporteri, „Ianis Hagi este prințul absolut!”. În fine, concluzia după „dubla” reușită în partida cu Braga a tras-o un „ultras” de pe Ibrox: „Ianis Hagi e mai bun decât a fost tatăl său, da, da, m-ați auzit bine!”.

Nu doar fanii sunt la picioarele românului, ci și presa scoțiană. „Ianis Hagi a condus această revenire, marcând primul și al treilea gol, celălalt fiind înscris din acțiunea personală a lui Joe Aribo”, au scris jurnaliștii de la scotsman.com.

Pentru BBC, „o finalizare fină a lui Ianis Hagi a fost urmată de un gol uimitor al lui Joe Aribo. Golul câștigător a fost marcat cu ajutorul zidului advers. Lovitura liberă a lui Ianis Hagi a fost deviată și portarul Matheus nu a putut să oprească al doilea gol al românului în această seară”.