Ilie Năstase, reacție după meciul istoric câștigat de Halep. „Problema” pe care o va avea de acum Simona

Publicat: 07 10. 2017, 12:13

„Am spus mereu că va deveni numărul 1 când va veni momentul. Cred că și-a îmbunătățit serviciul al doilea și a fost mai agresivă. Pentru tenis este mult, este un ciclu acum și în viitor și băieții se vor ridica la nivelul fetelor. Problema e că de acum toate vor s-o bată pe ea. Pavel e foarte bine că a venit, pentru că vorbește românește, e mai aproape de ea, se cunosc de mai mult timp”, a spus Năstase, la Digi Sport.

Simona Halep este numărul 1 mondial după o victorie istorică în semifinala de la Beijing în fața letonei Jelena Ostapenko. Simona s-a impus în două seturi câștigate cu 6-2, 6-4.

Simona Halep este numărul 1 mondial după victorie istorică în semifinala de la Beijing în fața letonei  Jelena Ostapenko. Simona s-a impus în două seturi câștigate cu 6-2, 6-4.

„Este uimitor că sunt numărul 1 mondial. Mulțumesc pentru sprijinul din această săptămână, mulțumesc China. Am avut meciuri incredibile, am reușit s-o înving pe Maria Sharapova. Vreau să mulțumesc familiei, staff-ului meu. E ziua mea specială. E foarte multă emoție în acest moment, mulțumesc Andrei (n.red. Andrei Pavel). Vă aștept și mâine, turneul nu este încheiat încă”, a declarat Simona Halep la finalul partidei cu Ostapenko.