Ilie Năstase, unul dintre marii ADMIRATORI ai lui Charles Aznavour, regretă enorm dispariția artistului: A impresionat prin SENSIBILITATEA SA

Publicat: 01 10. 2018, 20:27

Legendarul tenismen povestea pentru ProSport, în cadrul unei discuții pe larg cu ocazia împlinirii a 70 de ani, că deseori în tribunele de la Roland Garros veneau pentru a-l susține multe personalități ale Franței. O singură dată s-a aflat în tribune și marele cântăreț, compozitor și actor francez Charles Aznavour.

Ilie Năstase, campion la Roland Garros în 1973, a aflat de la ProSport despre moartea legendarului artist descoperit de Edith Piaf. „Nu știam că a murit, îmi pare foarte rău. Era foarte iubit nu numai în Franța, peste tot în lume. Într-o perioadă, toate revistele îl aveau pe copertă, avea fani de toate vârstele. Nu pot spune că am avut o relație de prietenie, dar îmi pare rău, regret dispariția lui. Ne-am întâlnit pe la diferite evenimente (foto). El a reușit să aducă faimă Franței prin sensibiltatea pe care o avea. Regret enorm”, a spus Năstase pentru ProSport.

Citește continuarea pe Prosport!

Foto: Prosport