Imaginea emoționantă postată pe Facebook de Ianis Hagi după anunțul morții căpitanului Fiorentinei. „Nu pot să cred”

Publicat: 08 03. 2018, 16:43

În prezent la Viitorul, fiul lui Gheorghe Hagi a transmis un mesaj puternic, care reflectă personalitatea fostului său coleg.

„Nu pot să cred, speram că e o știre falsă. E cea mai tristă știre. Vei fi mereu căpitanul nostru și un mare și drag prieten. Transmit gândurile mele calde familiei lui Davide și Fiorentinei. La revedere, prietene!”, a scris Ianis Hagi, pe Facebook, postând și o fotografie alături de Astori. 

Fundașul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani. 

Astori ar fi murit în timpul somnului, duminică dimineață, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florența ar fi urmat să întâlnească formația locală, în aceeași zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei. Potrivit sursei amintite, Astori ar fi murit din cauza unui stop cardiac.

Astori era așteptat de dimineață la micul dejun, însă în jurul orei 9:30, când acesta nu a coborât coechipierii săi au devenit îngrijorați. Un membru al echipei tehnice a urcat în camera sa și l-a găsit mort. „Jucătorul a murit în urma unui stop cardiac din cauza unor cauze naturale, chiar dacă este ciudat să se întâmple ceva de genul acesta la un profesionist bine monitorizat. Nu a fost niciun semn de avertizare”, a declarat procurorul-șef al din Udine, Antonio De Nicolo.