Imagini incredibile după un meci de box. Câștigătorul a dezvăluit un secret medical neașteptat. „Credeați că vă mint? Priviți aici”

Publicat: 03 03. 2018, 22:19

Valentine, supranumit Bling BLing, a dezvăluit că are un sac de colostomie (medicul efectuează o colostomie prin coaserea capătului intestinului gros (colonului) de un orificiu din peretele abdominal. Prin urmare, pacientul avea o deschidere în abdomen, numită stoma).

Boxerul a mărturisit că suferă de Hirchsbrung, o boală intestinală care se manifestă prin lipsa unor nervi ai intestinului gros.

Valentine a câștigat toate cele patru partide profesioniste de până acum, inclusiv una prin knock-out, dar va lua o pauză, pentru a se opera.

„O să iau o pauză. Știu că va fi dureros, pentru că toată viața m-am luptat cu adversitatea celor din jur”, a mărturisit sportivul.

„M-am luptat mereu cu sacul de colostomie. Și pentru cei care cred că mint, priviți aici, am un sac de colostomie”, a dezvăluit Valentine.

„Sunt un luptător dat naibii. Mă lupt pentru orice. După acest meci, o să mă operez. O să revin peste opt sau nouă luni, dar o să revin. O să mă pun pe picioare. O să fiu puternic și o să le arăt tuturor că sunt un luptător desăvârșit”.