Imediat după meciul cu România, Messi a criticat, într-o declarație pentru presa din Argentina, gazonul prost de pe Arena Națională: „Din cauza asta nu ne-am făcut jocul”

Publicat: 06 03. 2014, 11:53
Actualizat: 02 02. 2019, 11:42

„Adevărul este, și nu spun asta pentru a găsi scuze, că situația terenului nu ne-a ajutat să facem un meci mare. La cum s-a plasat echipa României, trebuia să facem un joc rapid și acest lucru nu era posibil. Am făcut ce am putut, am jucat mai bine în repriza a doua decât în prima”, a spus Messi pentru postul TyC Sports.

Lionel Messi a vomitat în prima repriză a meciului cu România, dar a precizat că acest lucru nu este o problemă: „Este ceva ce mi se întâmplă mereu, nu sunt motive de îngrijorare”.

Portarul Sergio Romero consideră că amicalul de miercuri a fost dificil. „A fost un meci greu. Un teren dificil, pe care am obținut un rezultat pozitiv, care ne ajută să creștem. Echipa României a fost bine plasată în teren”, a afirmat Romero.

Gonzalo Higuain a declarat că Argentina trebuie să câștige următoarele meciuri amicale: „A fost un meci de pregătire pentru Cupa Mondială. Este o remiză și asta este. Mai avem două amicale (cu Trinidad-Tobago și Slovacia) înainte de a pleca în Brazilia. Trebuie să încercăm să câștigăm”.

Echipa națională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Națională din Capitală.