Încă un jucător pleacă de la Steaua: ”E un jucător dorit de noi”

Publicat: 03 08. 2015, 20:36

Chiar dacă i-a pierdut pe Bourceanu și Prepeliță, Steaua are în acest moment cinci mijlocași defensivi în lot: Breeveld, Muniru (aceștia doi vor fi, cel mai probabil, titulari), Tahar (adus în această vară de la Gaz Metan), Lucian Filip și Ionuț Neagu, acesta din urmă având cele mai mici șanse să prindă un loc în primul 11.

În aceste condiții, Pandurii s-a interesat de mijlocaș și îl vrea sub formă de împrumut. Digisport scrie că Steaua îl consideră pe Ionuț Neagu un transfer ratat, deoarece a costat 500.000 de euro și încă nu a reușit să se impună ca titular. Cu toate acestea, Neagu a câștigat 5 trofee în ultimii doi ani cu Steaua.

„Avem un acord de principiu cu jucătorul, dar nu ne-am înțeles cu Steaua încă. E un jucător dorit de noi, atât de Edi, cât și de mine. Eu am mai lucrat cu el la Galați și are mare valoare. Îl știu bine!”, a declarat Narcis Răducan, președintele Pandurilor, despre Ionuț Neagu, campion cu Oțelul Galați în 2011.

Digisport scrie că cele două cluburi ar putea ajunge la un consens zilele următoare, având în vedere că antrenorul Stelei, Mirel Rădoi, nu îl consideră pe Ionuț Neagu indispensabil.