Incidentul stupid care a spulberat orice șansă ca Scoția să meargă la Euro 2016. Suporterii sunt furioși: ce s-a întâmplat în minutul 88

Publicat: 11 10. 2015, 15:47

În minutul 88 al partidei Scoția-Polonia, la scorul de 2-1 pentru gazde, un tânăr scoțian a pătruns pe teren și și-a făcut un selfie cu vedeta oaspeților, Robert Lewandowski.

El a fost escortat în afara terenului, iar arbitrul a decis acordarea a patru minute de prelungire. În chiar ultimele secunde, Robert Lewandowski a înscris golul de 2-2, stabilind rezultatul final, care spulberă orice șansă a scoțienilor de a se mai califica la Euro 2016.

Suporterii scoțieni susțin că, dacă respectivul tânăr nu ar fi intrat pe gazon, s-ar fi acordat doar trei minute de prelungiri, aferente celor șase schimbări din repriza a doua, iar Polonia nu ar mai fi egalat. Dacă ar fi câștigat, Scoția ar fi păstrat șanse cel puțin teoretice de a se califica la Euro 2016.

Cu toate acestea, Business Insider amintește că, la începutul reprizei a doua, partida a fost întreruptă în jur de 80 de secunde, din cauza unei accidentări, acesta fiind motivul pentru care s-au acordat patru minute de prelungiri.