Îngrijorare la Steaua. Chipciu ar putea să rateze meciul cu U Cluj după accidentarea din partida Finlanda-România

Publicat: 17 10. 2014, 10:29

”Lovitura primită în piciorul drept a fost în zona unde are tija (n.r. după o accidentare a lui Chipciu de anul trecut). După primul consult, aș zice că trebuie să stea câteva zile, dar abia după ce face o radiografie se va putea pune un diagnostic clar”, a declarat Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale.

Aceasta este o veste foarte proastă pentru antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, având în vedere că Alex Chipciu este unul dintre cei mai în formă jucători ai Stelei în acest sezon.

Pentru Steaua urmează o perioadă foarte aglomerată, cu 7 meciuri în 20 de zile, inclusiv ”dubla” cu Rio Ave din Europa League și derbyul cu Dinamo din campionat.

Astfel, există un risc foarte mare ca Alex Chipciu să rateze partida Stelei cu U Cluj, prima din seria de 7 meciuri, care se va disputa pe 20 octombrie, pe Ghencea, în Liga I.

În momentul schimbării din meciul cu Finlanda, Chipciu s-a temut foarte tare ca nu cumva șuruburile cu care are prinsă în picior o tijă, după accidentarea din 2013, să nu se fi mișcat.

Paradoxal, schimbarea lui Chipciu a fost benefică pentru naționala României. În locul său a intrat Sânmărtean, care a dat două pase de gol pentru Bogdan Stancu, iar România a câștigat cu 2-0.