Într-un fotbal plin de prințese, găsim un bărbat adevărat: „Am avut noroc că Mușat nu mi-a rupt piciorul. Ăsta e fotbalul!”

Publicat: 24 10. 2017, 00:35

Despre jocul cu Botoșani: „Am avut o altă atitudine față de celelalte meciuri. Am ratat o mulțime de ocazii. E bine că am luat măcar un punct, rămânem în lupta pentru playoff.”

Reacția dinamovistului după faultul grosolan comis de Mușat: „Am avut noroc că Mușat nu mi-a rupt piciorul. Ăsta e fotbalul, e un sport de contact. Am putut continua și asta contează.”

Cum ar fi un playoff fără Dinamo? „Ar fi un playoff urât fără Dinamo! Trebuie să demonstrăm pe teren că merităm să fim acolo, nu doar să dăm din gură. Fiecare meci e important, având în vedere poziția noastră în clasament.”

Referitor la negocierile dintre Dinamo și FCSB, pentru transferul lui Adam Nemec: „Nu știu ce va face Nemec pe viitor. Cât timp va fi la Dinamo va da totul pe teren, pentru că este un jucător profesionist și un caracter frumos.”

În urma acestui rezultat de egalitate, 0-0, Dinamo revine pe locul 7, primul sub linia celor 6 care asigură prezența în play-off. În etapa viitoare, trupa lui Miriuță va da piep cu Viitorul, într-un derby pentru accederea în playoff.