Ion Crăciunescu a demisionat de la conducerea CCA

Publicat: 15 07. 2013, 12:56
Actualizat: 15 07. 2013, 15:27

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Crăciunescu, a declarat, luni, că a decis să demisioneze din funcția pe care o deține, în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu arbitrii de pe lista FIFA, informează www.digisport.ro.

„Am avut o întâlnire cu arbitrii de pe lista FIFA și le-am promis că nu voi face nimic care să pună în pericol activitatea lor internațională”, a spus Ion Crăciunescu.

Ion Crăciunescu a fost demis, la 1 august 2012, din funcția de președinte al CCA de către Comitetul Executiv al FRF, întrunit la Casa Fotbalului, fără a i se oferi o explicație. Ulterior, Crăciunescu a atacat decizia FRF în justiție și a avut câștig de cauză, federația fiind obligată să-i achite salariile restante plus dobânda aferentă și să-l repună în funcție.

Comitetul Executiv al FRF a decis, la începutul lunii iunie, ca Ion Crăciunescu să revină în postul de președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor începând cu data de 5 iunie, actualul președinte al CCA, Alexandru Deaconu, ocupând funcția de referee manager.