Iordănescu îi răspunde dur lui Rednic

Publicat: 01 09. 2015, 08:45

Anghel Iordănescu a spus că, atunci când va fi Mircea Rednic selecționer, vor fi trei jucători convocați de la Dinamo și unul singur de la Steaua. Afirmațiile au venit ca replică la declarațiile făcute de Rednic la Dolce Sport

Rednic afirmase pentru Dolce Sport că, atât timp cât selecționer este un stelist, nu vor fi convocați jucători de la Dinamo.

„Nu mă interesează (n.r. – ce a spus Rednic). Am trecut prin atâtea umilințe în viață și în activitatea sportivă, mi s-au adus atâtea injurii, insulte… Mircea și-a spus și el părerea. Când va veni el la echipa națională o să fie invers, trei jucători convocați de la Dinamo și unul de la Steaua. Îi doresc din suflet să ajungă la echipa națională”, a afirmat Iordănescu.

Mircea Rednic a declarat la Dolce Sport că un jucător de la echipa sa ar trebui să marcheze zece goluri pe meci pentru a fi selecționat. „Cât o să fie antrenor stelist nu o să vedem niciodată (n.r. – convocat un jucător de la Dinamo), rar, trebuie să fie unul să dea vreo zece goluri pe meci. Spun așa, din dragoste, noi nu avem valoare, au toți ăia de la Steaua valoare, îi ia pe toți”, a spus Rednic înainte ca selecționerul să anunțe lotul pentru partidele cu Ungaria și Grecia.