Iuliu Mureșan: La următoarea petrecere ne despărțim de Tamaș

Publicat: 15 10. 2013, 20:24
Actualizat: 15 10. 2013, 20:24

Presa din Cluj-Napoca a scris că jucătorii formației CFR Cluj Gabriel Tamaș și Florin Costea au petrecut, duminică, într-un club de manele, spre nemulțumirea conducerii clubului ardelean, președintele Iuliu Mureșan avertizându-l pe fostul fundaș al WBA că va fi dat afară la următoarea escapadă.

„Voi avea o discuție mâine cu Tamaș. Îi voi spune că această petrecere a fost de bun-venit, dar la următoarea petrecere ne despărțim. Și cu Florin voi avea o discuție. Sunt supărat pe ei. Chiar dacă erau în timpul lor liber trebuie sa fie civilizați”, a declarat, marți, Iuliu Muresan pentru gazetadecluj.ro.

Fundașul Gabriel Tamaș, care și-a reziliat în această vară înțelegerea cu echipa engleză West Bromwich Albion, a semnat, miercuri, un contract până la finalul sezonului cu CFR Cluj, având o clauză care îi permite să plece în iarnă dacă primește o ofertă mai bună.

Cu o zi înainte, presa tabloidă online a relatat, citând martori oculari, că jucătorii Daniel Pancu și Gabriel Tamaș s-au bătut într-un local bucureștean. Conform informațiilor, cei doi fotbaliști, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au vandalizat localul, iar Pancu a ajuns la spital și a avut nevoie de intervenția medicilor după ce Tamaș l-a lovit cu pumnul în nas și în ochi.