Jean Pădureanu, cel mai longeviv conducător din fotbalul românesc, s-a retras din activitate

Publicat: 03 05. 2013, 20:45
Actualizat: 25 06. 2013, 17:31

Jean Pădureanu, cel mai longeviv conducător din fotbalul românesc, s-a retras din activitate, momentul fiind marcat prin o festivitate ce a avut loc înainte de meciul Gloria Bistrița – Dinamo, contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Festivitatea a început cu aproximativ 40 de minute înainte de startul meciului cu Dinamo, la stadionul din Bistrița care poartă numele președintelui Jean Pădureanu.

La eveniment, alături de Pădureanu s-au aflat, pe gazonul arenei din Bistrița, vicepreședintele LPF și observatorul partidei, Alexandru Boc, președintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, președintele CJ Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, prefectul județului Ioan Țintean, precum și noul șef al clubului, administratorul special Alexandru Hatfaludi.

Primarul Ovidiu Crețu i-a oferit lui Pădureanu o diplomă de mari dimensiuni, președintele CJ i-a dat o plachetă, prefectul o diplomă de excelență, iar Constantin Anghelache un premiu de excelență și un buchet de trandafiri albi și roșii. De asemenea, Alexandru Boc i-a înmânat lui Jean Pădureanu un trofeu din partea LPF. Fiecare a ținut un scurt discurs, mulțumindu-i lui Pădureanu pentru realizările înregistrate de-a lungul anilor și urându-i sănătate și viață lungă. Ultimul care a vorbit a fost Jean Pădureanu, care a spus că este foarte emoționat. La rândul său, el le-a mulțumit suporterilor bistrițeni și iubitorilor fotbalului din întreaga țară care au apreciat lucrurile bune pe care le-a făcut. Pădureanu le-a mulțumit și celor din tribune care au fost alături de echipă.

Înainte de începerea ceremoniei, participanții au ieșit de la vestiare încadrați de juniori ai clubului îmbrăcați în alb și albastru.

La ora la care a fost organizată festivitatea în tribune se aflau mai puțin de o mie de spectatori.