JO 2012. ProSport: Patru voluntari români care trebuiau să însoțească delegația noastră AU DISPĂRUT cu tot cu telefoane și echipamente

Publicat: 25 07. 2012, 19:24
Actualizat: 25 07. 2012, 19:24

Patru voluntari vorbitori de limbă română, selectați de Comitetul de Organizare, au dat bir cu fugiții, luând cu ei telefoanele și echipamentul, cu o zi înainte ca tricolorii să ajungă la Londra, scrie ProSport.

Conform sursei citate, organizatorii i-au înlocuit pe cei patru fugari români cu englezi.

În Londra trăiesc, neoficial, în jur de 20.000 de români. Mulți dintre ei au ales Albionul pentru a-și clădi un viitor mai bun, muncind pe rupte, de dimineață până seara. Printre ei și câțiva foști sportivi români, ale căror povești le veți putea citi zilele viitoare. Nu toți românii sunt însă material didactic pentru orele de etică, iar de acest adevăr s-au lovit olimpicii tricolori încă de la sosirea în satul olimpic.

Cu multe luni înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Londra, Comitetul de Organizare a selectat voluntari pentru toate delegațiile care sunt prezente la cea de a XXX-a ediție a competiției. Cunoașterea limbii respectivei țări a constituit un punct de plecare, dar nu neapărat o condiție esențială. Pentru delegația noastră au fost selectați patru români stabiliți în zonă, un francez cunoscător al limbii ce se vorbește la noi și un englez de origine indiană. Toți au fost îmbrăcați din cap până în picioare, au primit telefoane mobile și cartele gratuite pentru transportul în comun.

CITEȘTE MAI DEPARTE PE PROSPORT.