Jo Jo Dan: Bineînțeles că aș lupta din nou cu Bizier, dar mai întâi vreau să boxez cu Kell Brook

Publicat: 20 12. 2014, 18:10

„A fost un meci foarte dificil. Kevin este un luptător. Am făcut tot ce am putut în ring. Cred că am controlat ostilitățile. Kevin s-a schimbat mult de la primul meci. S-a mișcat mult și m-a surprins prin acest lucru. M-a prins, dar mi-am revenit și am reacționat puternic. Și-a consumat toată energia ca să mă doboare. Bineînțeles că aș lupta din nou cu Kevin Bizier, dar mai întâi vreau să boxez cu Kell Brook. Sper că vom avea un meci pasionant, cum a fost acesta”, a spus Ion Ionuț.

Pugilistul Ion Ionuț, alias Jo Jo Dan, l-a învins, sâmbătă dimineață, pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Jo Jo Dan s-a impus prin decizia arbitrilor: 114-113, 115-112 și 113-114.

Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF, titlu deținut de englezul Kell Brook.

Românul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus tot la puncte în fața canadianului, obținând centurile NABA și IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.