JOCURILE OLIMPICE 2012. Alina Dumitru: Nu am fost la vot, acum patru ani m-a sunat președintele, acum nu m-a sunat nimeni

Publicat: 29 07. 2012, 20:32
Actualizat: 22 08. 2013, 21:01

Judoka Alina Dumitru a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că nu a votat la referendum, la Londra, deoarece nu o interesează situația politică, și a subliniat că în urmă cu patru ani, după aurul de la Beijing, a fost sunată de președintele Traian Băsescu, iar acum nu a mai sunat-o nimeni.

„Nu am fost să votez, nu mă bag în situația politică, nu comentez. Olimpiada trecută, după ce am luat aurul, m-a sunat Băsescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Băsescu, nici Antonescu”, a declarat Alina Dumitru.

Campioana olimpică la judo în 2008, Alina Dumitru, a obținut, sâmbătă, medalia de argint a categoriei 48 de kilograme, aceasta fiind prima medalie a delegației României, la JO de la Londra.

Duminică, la Londra, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Octavian Morariu, a votat la secția de la Institutul Cultural Român de la Londra, unde a venit alături de soția sa.

De asemenea, la ICR a votat și fostul tenisman Ion Țiriac.