JOCURILE OLIMPICE 2012. Angajații primăriei din Los Angeles, somați să nu mai urmărească evenimentul pe calculatoarele instituției

Publicat: 02 08. 2012, 15:52
Actualizat: 22 08. 2013, 12:42

Autoritățile din orașul american Los Angeles somează angajații primăriei să înceteze vizionarea competiției de la LONDRA 2012, altfel există riscul defectării calculatoarelor și a rețelei informatice, relatează Daily Mail.

Dennis Zine, consilier în cadrul primăriei din LA, a trimis marți o serie de mail-uri către angajați, prin care le cere acestora să nu mai urmărească online, la serviciu, desfășurarea probelor de la JOCURILE OLIMPICE. Solicitarea a fost trimisă personalului deoarece traficul mare de internet îngreunează funcționarea calculatoarelor, dar și a rețelei operatorilor de distribuție a internetului.

Dennis Zine. Sursa foto: lohvca.com

„Populația nu plătește taxe pentru ca angajații primăriei să urmărească la serviciu JOCURILE OLIMPICE” a adăugat Zine. El a trimis mesajele marți dimineață, chiar în ziua în care echipele americane de gimnastică și fotbal au evoluat la competiția de la Londra.

Canalul american NBC transmite live, zilele acestea, întreaga competiție sportivă de la LONDRA, iar traficul generat de numărul mare de vizitatori micșorează lățimea de bandă.