JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA. Ce s-a văzut într-o reluare de la un meci de polo: „Nu cred că e legal să vezi așa ceva!” VIDEO

Publicat: 02 08. 2012, 15:28

Regizorii de emisie ai unui meci de polo feminin de la JOCURILE OLIMPICE 2012 au prezentat un moment care ar putea fi considerat deranjant de unii telespectatori, scrie Daily Mail.

În timpul partidei dintre SUA și Spania, o sportivă din SUA a tras de costumul de baie al unei adversare, iar sânul drept al acesteia a fost vizibil pentru câteva secunde pe cameră. Incidentul, filmat de o cameră video subacvatică, nu a fost surprins în direct, fiind prezentat într-o reluare a televiziunii care face transmisia de la JOCURILE OLIMPICE 2012.

„Nu cred că e legal să vezi sânii goi ai unei sportive, expuși la televizor, în timpul unei partide de la JO 2012. Se uită și familii cu copii”, a reacționat un utilizator pe Twitter. „Am văzut un sân la JO 2012, poloul este grozav!”, a scris un altul, în glumă. Totuși, un fan al poloului a declarat că astfel de incidente sunt frecvente.

Kami Craig, sportiva care și-a tras adversara de costum, a fost foarte activă și în rest, reușind patru dintre cele nouă goluri ale echipei sale, în remiza contra Spaniei.