Jose Mourinho: A fost foarte greu să-l las pe Mata să plece la Manchester United

Publicat: 27 01. 2014, 12:45
Actualizat: 09 02. 2019, 08:46

Managerul grupării Chelsea, Jose Mourinho, a declarat că i-a fost extrem de greu să-l lase pe mijlocașul spaniol Juan Mata să plece la Manchester United, informează BBC.

„Sunt decizii pe care un manager trebuie să le ia, dar pentru mine a fost o decizie foarte grea. Îmi plăcea să-l am în echipa mea. Dar să ai un jucător în această situație este greu. El merita să-l lăsăm să plece pentru a putea juca regulat. Îmi place ca oamenii să fie fericiți. Îmi pare rău că nu l-am putut face fericit aici, sunt foarte trist, dar îmi construiesc echipa în jurul lui Oscar ca număr 10”, a declarat Mourinho.

El susține că fanii de pe Stamford Bridge îl vor aplauda pe Mata, atunci când acesta va juca împotriva echipei Chelsea: „Cred că este un jucător care rămâne în sufletul fanilor și în inimile colegilor. Am petrecut cu el șase luni și mi-a plăcut foarte mult. Imaginați-vă cum este pentru oameni care au fost cu el trei ani. El rămâne în istoria clubului – a câștigat trofee importante și fanii l-au iubit. Va veni într-o zi aici în tricoul echipei Manchester Unite și fanii îi vor arăta că-l iubesc”, a adăugat Mourinho.

Internaționalul spaniol Juan Mata a semnat, sâmbătă seară, un contract cu gruparea Manchester United, a anunțat clubul englez, care precizează că transferul jucătorului de la Chelsea Londra s-a făcut în schimbul unei sume record, de 37,1 milioane de lire sterline (aproape 45 de milioane de euro).

Juan Mata era legitimat la Chelsea Londra din 2011.